Nyt job til Creunas eks-direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

I de sidste par år har Anders Uttrup været med til at bygge en ny internet-butik. Nu bliver han CMO i en forretning under digital transformation.

Anders Uttrups digitale baggrund som mangeårig medlem af ledelsen i Danmarks kendteste digitale bureau, Creuna, fornægter sig ikke.

Siden han forlod bureauet, har han været involveret i opbygningen af et nyt online dagligvaremarked, Shobr, og selv om han nu skifter job, så vil det fortsat handle om digital udvikling.

Anders Uttrup er blevet ansat som ny CMO i virksomheden Justt, der er i gang med at bygge en digital forretning ovenpå en allerede eksisterende, succesfuld forretningsmodel.

”Jeg var egentlig ikke konkret på udkig efter noget andet end Shobr, som er en meget spændende forretningsmodel, men jeg blev prikket af en tidligere god kollega, som er investor i Justt. Efter at have hørt om forretningsmodellen, dens eksponentielle potentiale og den rolle, jeg kunne få i en digital virksomhedstransformation, var jeg solgt.”

Justt er en indkøbsplatform for virksomheder, der sparer tid og penge ved at have et komplet overblik over produkter, de ofte køber, og som ikke er strategiske produkter og services. Derfor vil man helst ikke bruge for meget tid på dem. Det kan være alt fra kontorartikler til hotelophold.

Gennem Justt kan virksomhederne opnå lavere priser, end de selv kan forhandle enkeltvis med leverandørerne.

Anders Uttrup får som CMO et bredt ansvar for udviklingen af brandet, og den digitale forretningsplatform.

”Jeg har været med til at udvikle og åbne et nyt online dagligvaremarked hos Shobr. Det har været en fantastisk mulighed, og det passer derfor fint for mig at flyve videre på et nyt digitalt innovationseventyr,” siger Anders Uttrup.