Konkursramt bureauejer får nyt job

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Corbiz gik fornylig konkurs. Nu har den ene af ejerne og en anden medarbejder fået job hos et andet nordjysk bureau, der også indtræder i et europæisk netværk.

Det kom som en overraskelse, da nordjyske Corbiz fornylig gik konkurs. Nu kan den ene af ejerne, Uffe Thaarup, så sige goddag til en ny arbejdsplads.

Han er nemlig blevet kontaktchef hos et andet nordjydsk bureau, Clienti, der yderligere har ansat en mere fra det lukkede Corbiz i skikkelse af AD’eren Rasmus Hjort.

Clienti er stiftet af de to tidligere Par No. 1 ledere, Anders Bjørnstrup og Mette Danmark, for under to år siden, og bureauet havde så meget turbo på, at det hurtigt etablerede sig som et af Nordjyllands store bureauer.

“Uffe og jeg kender hinanden både som tidligere kollegaer og konkurrenter. Vi ved, hvad vi hver især står for, og derfor var det helt naturligt for Clienti at byde Uffe velkommen på holdet,” fortæller Anders Bjørnstrup.

Hvorvidt konkursen i Corbiz kan udløse noget på kundefronten er der ikke noget konkret. Men dialog og interesse med flere forskellige virksomheder, lyder meldingen.

Rasmus Hjort har en baggrund fra Designskolen Kolding og ti års erfaring fra branchen.

Med de to ansættelser beskæftiger Clienti nu 27 fastansatte og derudover en håndfuld praktikanter og freelancere.

Samtidig med ansættelsen af Uffe Thaarup indtræder Clienti i et europæisk netværk, som han var ansvarlig for hos Corbiz. Det drejer sig om Image Europe, der er et europæisk netværk for uafhængige reklame- og marketingbureauer.