Nyt job til Nykredits ex-marketingchef

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Samtidig indgår han i nyt marketingnetværk, hvor han sammen med to andre kendte marketingskikkelser tilbyder at træde til, hvor marketingafdelinger er i bekneb for ressourcer.

Søren Allan Frederiksen, der stoppede som marketingchef i Nykredit sidste sommer, er nu ‘back in business’, som han selv skriver på Linkedin.

Hans nye job, som han tiltrådte her den 1. april, er en nyoprettet stilling som markedsdirektør i Partner & Co, der har specialiseret sig i erhvervsflytninger samt opgaver relateret til facility management.

Søren Allan Frederiksen fortæller til Bureaubiz, at opgaven i den 15 mand store virksomhed er at udvikle virksomhedens forretningsområder samt øge salget til eksisterende kunder.

Men Søren Allan Frederiksen har ikke ligget på den lade side siden sidste sommer.

Sammen med to andre marketingfolk, har han etableret netværket Marketing Support, der går ud på at skaffe interim-kompetencer til virksomheder, der mangler arbejdsmæssige ressourcer i en periode.

De to andre medstiftere er Morten Bo Berthelsen, der er tidligere koncernmarketingchef i DSB samt Klaus Byrialsen Lohse, tidligere marketingdirektør i Danske Spil.

Klaus Byrialsen Lohse har selv pt. en opgave, nemlig en tidsmæssig afgrænset projektbeskæftigelse hos hans tidligere arbejdsgiver i Danske Spil.

Søren Allan Frederiksen vil, selvom han selv har fået fast ansættelse, stadig tage del i netværket blandt andet med henblik på at finde de rette profiler til de midlertidige ansættelser.