Outbox gået konkurs

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Michael Clausen er dog følge Bureaubiz’ informationer på vej med et nyt bureau.

Som tiderne har udviklet sig, kan det næppe karakteriseres som en stor overraskelse, at der kan opstå konkurser i bureaubranchen, og på den konto kan man sige, at Outbox formentlig blot er blandt de første.

Bureauet er taget under konkursbehandling d. 12. januar. Meget tyder dog på, at genvordighederne begyndte længe før, krisen begyndte her i efteråret.

I hvert fald kom Outbox ud med et meget dårligt regnskab for 2007, hvor bruttoresultatet faldt fra 8,6 mio. til blot 2,3 mio. kr.

Resultat af primær drift gik samme vej – fra et plus på 3,6 mio. til et minus på 2,8 mio. kr. I beretningen fremhæves investeringer i hjemmesiderne Intorunning.com og Rock*N*Roll Magazine som årsagerne til det dårlige resultat.

Man har dog alligevel holdt skruen i vandet hele året. Den ene af medejerne, kreativ direktør Anders Larsen, forlod dog bureauet i november til fordel for et job som kreativ direktør i Think PR.

Såvidt Bureaubiz erfarer er den anden ejer, Michael Clausen, på vej med et nyt bureau under navnet UnderLine. Det er dog ikke lykkedes at få kontakt med Michael Clausen, og heller ikke med den relevante advokat hos kuratoren, advokat Ole Larsen.