Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Men det irske booking-firma er ikke ligefrem kendt for harmløse reklamer.

Det forlyder i flere medier, at Paddy Power vil hjælpe Nicklas Bendtner, der i går af Uefa blev idømt en spilledags karantæne og en bøde på 100.000 euro.

Det er dog ikke helt klart om de vil hjælpe med at betale bøden eller blot hjælpe ham med at anke sagen.

Til Jyllands-Posten siger pressechef hos Paddy Power, Ken Robertson:

“I første omgang afventer vi. Men vi vil støtte Bendtner og tilbyde ham hjælp med anken og vi håber, at Uefa kommer til fornuft, for sagen er jo harmløs”.

Men helt harmløs er Paddy Powers markedsføring generelt ikke.

Ifølge eb.dk har firmaet alene i år fået forbudt to reklamekampagner i England af det, der svarer til forbrugerombudsmanden.

Den første reklame handlede også om fodbold. Her benyttede Paddy Power Liverpool-angriberen Luis Suarez og det måtte de ikke, fordi det i henhold til britisk lovgivning er forbudt at bruge personer under 25 i gambling-markedsføring.

Den anden reklame, der blev forbudt, var en tv-reklame, hvor man ved et ride-arrangement skulle spotte transseksuelle og som affødte en storm af protester.

Eb.dk skriver også, at Paddy Power her til EM havde lavet et tv-spot, der blandt andet handlede om, hvordan det engelske landshold skal forhindres i uønskede ‘scoringer’ hos unge polske kvinder ved hjælp af mållinieteknologi. Se spottet her.

 

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club