Partner siger farvel til veltjenende reklamebureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Bureau Frydensberg & Co i Randers har i flere år leveret solide nøgletal, herunder faste millionoverskud. Men nu vil en partner noget andet og har sagt farvel.

Overskudsgraderne har længe ligget i den høje ende af bureaubranchen i Bureau Frydensberg & Co, som er et bureau med en bruttoavance omkring 10 mio. kr.

Og på dén baggrund er det ingen skam for en partner at sige farvel:

”Naturligvis er det positivt at være en del af et bureau, der klarer sig godt i et hårdt marked og er gode til at lave bundlinje. Men penge er ikke alt – og jeg kunne mærke, at jeg skulle noget andet,” siger Lars Halskov, der nu er udtrådt som partner i Bureau Frydensberg, hvor han har fungeret som strategi- og kontaktdirektør.

I forbindelse med sin udtrædelse har Lars Halskov overtaget Bureau Frydensbergs aktiepost i et andet Randers-bureau; webbureauet onlineBrand, hvor han nu er partner og aktivt bestyrelsesmedlem.

Lars Halskov vil imidlertid have sin daglige gang i Aarhus, idet han er flyttet ind i lokalerne hos Minuskel.

”Jeg har valgt at sætte mig for bordenden af mit eget larshalskov.dk, hvor jeg kan fokusere på det, jeg er bedst til; at udvikle unikke mærkepositioner og stærke kommunikationskoncepter, der skaber målbare resultater,” siger Lars Halskov i en pressemeddelelse.

”Når jeg har brug for at have et stærkt kreativt team i ryggen, har jeg nem adgang til Minuskels dygtige folk, og når jeg har brug for at sætte et stærkt og engageret digitalt team, har jeg naturligvis onlineBrand i ryggen,” siger Lars Halskov.

Hos Bureau Frydensberg & Co medfører Lars Halskovs afgang ingen ændringer:

”Vi er tilfredse med vores nye situation og ser meget positivt på fremtiden. Med udgangspunkt i, at Lars Halskovs spidskompetencer ikke er inden for food, som er vores primære forretningsområde, vil der ikke ske ændringer i måden, vi arbejder på, og vi fortsætter uforandret samarbejdet med vores netværk også inden for strategi, så vi kan sætte det bedste hold til hver opgave,” siger Susanne Frydensberg, der er bureauets kontaktdirektør.