Partner stopper hos Another

Peter Engholm,
journalist

Morten Hershøj stopper på det bureau, han var med til at stifte for otte år siden. Maria Handberg bliver bureauets nye managing director.

I februar i år så Morten Hershøj tilbage – ikke kun på et 2020, der var gået godt, men også på bureauets historie siden stiftelsen sammen Thorkild Bjerre i 2013. Der havde været turbulente år, men ”vi er landet” lød meldingen om bureauets tilstand.

Og med dette afsæt er det måske nok overraskende, men ikke dramatisk, at selvsamme Hershøj takker af på Another.

I begyndelsen af året blev bureauets ejerkreds udvidet, så den udover Morten Hershøj og Thorkild Bjerre også tæller Maria Handberg og Morten Kjær. Morten Kjær kom hjem fra en stilling som global creative director hos Ikea med henblik på at skærpe bureauets fokus på kreativitet.

Maria Handberg bliver bureauets nye managing director. Hun har de seneste to år har haft det daglige ansvar for bureauets kunder. Hun siger:

”Jeg glæder mig til sammen med mine kreative partnere Morten Kjær og Thorkild Bjerre at skabe de bedste forudsætninger for kreativitet. Det er det vores kunder efterspørger og det er der vores energi ligger.”

Vender tilbage til CRM, tech og produktudvikling
Efter otte år på Another har Morten Hershøj valgt, at det er tid til at prøve noget nyt. Det er forklaringen på afskeden:

”Min tid med Another har været en fantastisk rejse. Jeg har været omgivet af dygtige mennesker, og hverdagen har været fyldt af spændende opgaver. Det er selvfølgelig lidt mærkeligt at skulle sige farvel til det bureau, jeg har været med til at starte med Thorkild, men med den nye ejerkreds har bureauet aldrig stået stærkere,” siger Morten Hershøj og tilføjer:

”Derfor føler jeg, at det er det helt rigtige tidspunkt for mig at vende tilbage til CRM, tech og produktudvikling – enten på bureau- eller kundesiden.”

Morten Hershøj og Another skilles på god fod, og Thorkild Bjerre har kun pænt at sige om sin nu eks-makker:

“Det er selvfølgelig med lidt vemod, vi siger farvel til en god ven. Men bureauet har fra dag 1 været bygget på et stærkt kreativt fundament, og med den nye ejerkreds er den kreative vision kun blevet stærkere. Vi er gode venner. Og mon ikke Morten kigger forbi til en kold øl og et par røverhistorier – der er nok at tage af.

Thorkild Bjerre, Maria Handberg og Morten Kjær har købt Morten Hershøj ud af Another, og ejer nu bureauet med 33 pct. hver.