Partnere bryder ud af fynsk e-handelsbureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Hedal Kruse Brohus er nu uden Kruse og Brohus som har stiftet et nyt bureau under navnet Struct.

Det fynske e-handelsbureau Hedal Kruse Brohus har sagt farvel til Kruse og Brohus, og taget et nyt navn: Hesehus. Med Hedal Kruse Brohus som binavn.

Hesehus er det, som bureauet er blevet kaldt, men samtidig er der sket en afgang på centrale poster.

Bureauet er stiftet oprindeligt af Lars Hedal, Jacob Kruse og Mads Brodal, men de tre er ikke sammen mere. Jakob Kruse og Mads Brohus trådte ud af firmaet i sidste del af 2014 og nu går de i luften med det nyt bureau under navnet Struct. Det sker sammen med Peter Melchiorsen, som også har været med i Hedal Kruse Brohus, men trådte ud i 2013.

De tre partnere og stiftere af Struct A/S har således været en del af branchen siden slutningen af 90’erne, hvor de første e-handelsløsninger så dagens lys. Jacob Kruse og Mads Brohus har desuden været kollegaer i det A.P. Møller-Mærskejede webbureau Ecarisma A/S .

Struct bliver et full-service bureau – analyse, strategi, design, implementering, drift, optimering og hosting (med samarbejdspartnere) – der leverer Microsoft.Net og PIM-baserede webløsninger. Løsningerne er bl.a. baseret på ”Umbraco”, som internationalt anvendes i tusindvis af mellemstore og store virksomheder.

De tre forklarer i en pressemeddelelse, at “markedet for e-handelsløsninger er både nationalt og internationalt i stadig vækst. Der er behov for kompetente leverandører i et marked, hvor kunderne ofte kan have svært ved at se en fornuftig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi vil sammen med kunderne indgå i et samarbejde baseret på tillid og her igennem tilbyde højkvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.”

Der vil fra starten være 10 medarbejdere med mange års erfaring i den nye virksomhed, der forventes at vokse stabilt og kontrolleret i løbet af de kommende år. Blandt de ansatte er der også andre tidligere kollegaer, der ligesom stifterne brænder for at skabe de “rigtige” løsninger.

Hedal Kruse Brohus har været et bureau i markant vækst de sidste 6-7 år, og hører i dag til de større danske digitale bureauer. Men man havde en skuffende indgang af nye kunder i de første tre kvartaler af 2014, og det tilskriver adm. dir. Lars Hedal situationen omkring Jacob Kruse, der fratrådte i oktober.

Nu er udviklingen dog vendt igen, og bureauet har travlt, oplyser han.

Hesehus indgår i Leasy-ejer Niels Thorborgs koncern, som Nørgård Mikkelsen også er en del af.