Patchwork overtager digitalt bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Patchwork overtager aktiviteterne fra Curious, som dermed lukkes ned. Mars-brandet følger med over, og der planlægges allerede nu en kampagne i det nye regi.

Patchwork, der har 50 ansatte på kontorer I Danmark, Sverige og Norge, overtager aktiviteterne i det digitale bureau Curious, som dermed lukkes ned.

Så sent som i går, skrev Bureaubiz, at partner i Curious, Jonas Juhler Hansen, netop er blevet strategidirektør og partner i Untold.

Ifølge Patchwork-stifter Martin Olesen er Jonas Juhler Hansen den eneste fuldtidsansatte, der ikke har ønsket at følge med over til Patchwork, men Martin Olesen ønsker ikke over for Bureaubiz at oplyse, hvor mange medarbejdere, der i øvrigt følger med. Og heller ikke købssummen vil han sætte tal på.

Årsagen til overtagelsen er ifølge en pressemeddelelse, at “Curious har et ønske om at frigøre ressourcer til udvikling af andre digitale services, som samme personkreds også står bag”.

En af Curious-ejerne, Alex Cassoni forklarer nærmere:

‘”Vi havde behov for at fokusere 100% på vores andre digital-produkter og måtte derfor erkende, at vi ikke samtidig kunne udvikle Curious. Det har været vigtigt for os at afvikle aktiviteterne på en ansvarlig måde, i forhold til både kunder og medarbejdere, og vi er derfor glade for, at vi har fundet en løsning, hvor Patchwork overtager alle aktiviteter og kan fortsætte den udvikling, vi har startet.”

Hos Patchwork har man de senere år satset mere og mere på en nordisk tilstedeværelse, hvilket bl.a. betød, at Martin Olesen siden marts i år har koncentreret sig om de nye markeder, og Line Skafte WIlkens blev ansat til at overtage rollen som dansk direktør.

Med bureauets nordiske tilgang har det været et aktiv at overtage i hvertfald en af Curious’ kunder:

‘Curious har varetaget Mars’ digitale aktiviteter i de fire nordiske lande. At vi kommer til at arbejde med nogle af verdens største chokolade brands er selvfølgelig også et plus. Vi forsøger at blive verdensmestre i at arbejde med et nordisk fokus. Det er en stor udfordring at kunne håndtere forskellene mellem markederne og samtidig skabe synergier, men vi bliver bedre og bedre til det, og jeg er sikker på, at vi også kommer til at give Mars’ nordiske tilstedeværelse et løft.”

Første større aktivitet i samarbejdet mellem Mars Nordics og Patchwork er en kampagne for Twix.