Peytz & Co vil være store

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det kræver medarbejdere – men kan også koste på bundlinjen på vejen mod størrelse.

Webbureauet Peytz & Co vil være store, og målt på antallet af medarbejdere, så er bureauet godt på vej.

Desværre fulgte økonomien i 2011 ikke lige så godt med antallet af medarbejdere, og derfor må bureauet tage til takke med et 0-resultat efter et overskud på et par millioner året før.

“Selvfølgelig er vi ikke tilfredse med bundlinjen, og den skal da også forbedres. Men vi har et mål om at være store, og derfor har vi oprustet på både stabene og arbejdsgangene. Og det kan selvfølgelig koste på bundlinjen,” siger adm. dir. Christian Peytz.

Bureauet er da også godt på vej. Det er blandt de 10 største webbureauer og med 53 medarbejdere er det i hvert fald i den øvre ende af de mellemstore bureauer, hvis man kigger bredt på bureaubranchen.

Christian Peytz er godt tilfreds med bureauets position.

“Vi har valgt at satse på open source inden for Drupal og WordPress. Det giver os mulighed for at tilbyde både små enkle webløsninger samt de helt store og komplekse – som f.eks. DR – en opgave vi vandt tidligere i år,” siger Christian Peytz.

Herudover udvikler bureauets mail-forretning sig også fortsat. Peytz & Co står bag udsendelsen af helt op til 3 mio. mails på en enkelt dag, når det går højst.

Nøgletal for Peytz & Co

  • Bruttoavance 35,1 mio. kr. -3,0 pct.
  • Bruttoavance pr. medarbejder 662,264 kr. -10,4 pct.
  • Lønandel 78,9 (72,5)
  • Resultat af primær drift +0,041 mio. kr. -98,2 pct.

    Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz