PR-bureauer fusionerer

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Grøn Ejvin Andersen, Public Affairs Group og Kreab Gavin Anderson går sammen og bliver det nye Kreab Gavin Anderson i Danmark.

Tre PR-bureauer bliver til et – der nu kan tilbyde rådgivning inden for tre kerneområder: corporate communication, public affairs og finansiel kommunikation.

“Kreab Gavin Anderson er et stærkt brand på den internationale scene, og jeg er overbevist om, at vi med en global repræsentation og en unik samling af fagekspertise på det nye kontor bliver en endnu bedre rådgiver og samarbejdspartner for både eksisterende og nye kunder i Danmark. På eksempelvis public affairsområdet kan vi tilbyde et tæt samarbejde med Kreab Gavin Anderson’s kontor i Bruxelles med over 40 eksperter i EU-spørgsmål,” siger Christian Ejvin Hjorth-Andersen, ny Managing Partner i Kreab Gavin Anderson København.

Ledelsen i Kreab Gavin Anderson København består udover Christian Ejvin Hjorth-Andersen (managing partner) af Bjørn B. Christiansen (partner) og Morten Grøn (partner). Den hidtidige Managing Partner i Kreab Gavin Anderson København Katrine Steen har ønsket at hellige sig kundekontakt og kontakten til de øvrige landekontorer og bliver derfor udnævnt til senior partner.

Kreab Gavin Anderson er en global PR- og kommunikationsvirksomhed med repræsentation i 25 lande med mere end 350 konsulenter. Det nye kontor i København består af 15 konsulenter og får adresse i et pakhus på Strandgade på Christianshavn.