PR-direktør stopper for at forfølge drengedrøm

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Hill+Knowltons CEO har fået et nyt job, og bureauet skal derfor på jagt efter en ny direktør.

Bo Øksnebjerg har gjort det godt i de fire år, han har været direktør for PR-bureauet Hill+Knowlton. Der har været fremgang på både top- og bundlinjen.

Når han alligevel har valgt at sige ja til et nyt job, så er det for at forfølge en drengedrøm. Han bliver nemlig ny generalsekretær for WWF Verdensnaturfonden.

”Det er med stor vemod, at jeg siger farvel til Hill+Knowlton Strategies og kommunikationsbranchen,” siger Bo Øksnebjerg og fortsætter:

“Men som uddannet biolog fik jeg en mulighed for at kombinere min gamle kærlighed til natur og dyr med min kommunikations- og forretningsforståelse fra nogle af Danmarks største virksomheder og bureauer. Det er lidt af en drengedrøm, som jeg bliver nødt til at forfølge.”

Bureauet skal nu på jagt efter en ny chef, og indtil en ny CEO er på plads, overtager Director Cirkeline Buron det daglige ansvar for bureauet i tæt samarbejde med resten af ledelsesgruppen, der består af Director Mikkel Andersen, Director Leif Hindsted og CFO Maryam Saxkjær-Ahmed.

Bestyrelsesformand og Senior Vice President, Hill+Knowlton EMEA, Henrik Halvorsen siger:

”Selvom Hill+Knowlton er et af verdens førende og Europas største kommunikationsbureau, har vi, indtil Bo startede for fire år siden, været relativt ukendte i Danmark. Under Bos ledelse er vi blevet blandt de største kommunikationsbureauer i byen ikke mindst takket været en stærk faglig udvikling. Vi kommer til at savne Bos tilgang til markedet og hans unikke engagement, men ser også frem til udvide vores portefølje med nye kompetencer, så vi kan øge udbuddet af ydelser og fortsætte væksten i Danmark”.