Pressechef bliver kommunikationsdirektør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Microsoft har klaret det internt, at den hidtidige kommunikationsdirektør foretrak en karriere som spindoktor for en socialdemokratisk minister.

Martin Rossen (36) valgte i efteråret at en rolle som spindoktor for beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) var mere tillokkende end jobbet som kommunikationsdirektør hos Microsoft.

Nu har firmaet så fundet hans afløser- og der blev tale om en intern rekruttering, idet Anders Adelhorst (31) er blevet udnævnt til ny kommunikationsdirektør.

Anders Adelhorsts vigtigste rolle som kommunikationsdirektør bliver at positionere Microsofts løsninger som værdiskabende og innovative med fokus på produktivitet og brugervenlighed.

For Microsofts administrerende direktør Jørgen Bardenfleth har det været vigtigt at finde en kommunikationsdirektør, som brænder for Microsoft og virksomhedens produkter:

“Anders har arbejdet for Microsoft i flere år og kender virksomheden ud og ind. Han ved fra dag ét, hvilke kommunikationsbehov der er hos medarbejdere, partnere, forbrugere og meningsdannere – og ikke mindst medierne,” siger Jørgen Bardenfleth.

Om der skal ansættes en ny pressechef i stedet for Anders Adelhorst ligger ikke klart endnu.

“Jeg er endnu ikke helt afklaret med, om vi skal have en med en tilsvarende profil, eller om vi skal søge nogle andre behov dækket,” siger Anders Adelhorst.