Propeople ekspanderer i Los Angeles og London

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Tre danske bureauer er en del af grundstammen i en ekspansion, der nu har bragt kæden op på 13 lande.

Ejeren er den svenske Intellecta-koncern, men grundstammen er dansk: Digitalbureauet Propeople og designbureauet Bysted gik sammen i en strategisk alliance, som ved årskiftet blev formaliseret. I efteråret købte Propeople desuden det danske sitecore-bureau Chainbizz, og siden fulgte Intellectas køb af de amerikanske Drupal-specialister Blink Reaction.

Og træet vokser – nu annoncerer Propeople så i dag åbningen af to nye kontorer i hhv. Los Angeles og London. Propeople leverer digitale produkter og services til en lang række af verdens største brands og virksomheder. De nye lokationer i USA og England repræsenterer en strategisk investering i to markeder i kraftig vækst. Propeople så et behov for at servicere sine kunder bedre i disse to vigtige byer.

Åbningen af de to nye kontorer kommer i kølvandet på en række initiativer mod at etablere Propeople som et digitalt bureau på verdensplan. Nyheden kommer kort efter en udvidelse i Vietnam og på et tidspunkt, hvor Propeople er i fuld gang med at skabe et nyt samlet brand med Blink Reaction, Bysted og Chainbizz – og ca. 500 medarbejdere i nu 13 lande.

Los Angeles er værtsby for den kommende DrupalCon konference i maj 2015, hvor Propeople og Blink Reaction sammen er hovedsponsorer.

”Los Angeles er en af de mest spændende byer i USA og hele verden for os. Den repræsenterer en fantastisk mulighed for vækst, og vi ser frem til at samarbejde med nuværende og kommende klienter i området,” siger Michael Drejer, der er CEO i Propeople.

Propeople’s UK kontor vil være under ledelse af Jon Gunne. Han kommer fra en stilling hos Pfizer som Director of the Digital Centre of Excellence (Europe). Her var han ansvarlig for levering, support og vedligeholdelse af deres digitale kompetencer og services i hele EU.

Michael Drejer siger:

”Vi har arbejdet på at etablere os i England i noget tid og ser meget frem til at åbne dørene til vores nye kontor i London. Jon er en førende digital leder og et perfekt match til at stå bag vores afdeling i London. Jeg glæder mig meget til at se ham tage vores forretning i England i en positiv retning.”