Puha – nu ser det ud til at lysne lidt

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Robert Rasmussen fra Scanad skal både have fundet en ny bestyrelsesformand og nogle medaktionærer. Men samtidig kan han glæde sig over en spirende optimisme.

Forleden meldte web-bureauet, Dwarf, sig ind i optimisternes klub. Oven på et svært 1. halvår ser 2. halvår langt bedre ud.

Nu kommer der den samme melding fra Scanad Evolution Agency’s ejer, Robert Rasmussen – dog med hjertet oppe i halsen.

“Siden maj synes vi, at vi har kunnet iagttage en lidt større vilje og lyst hos kunderne til at sætte projekter i gang. Vi er langt fra tidligere tiders niveau, men der er en anden stemning og holder kunderne, hvad de har stillet os i udsigt, så kommer 2. halvår til at se fornuftigt ud. Men selvfølgelig er man nervøs for, om der kan ske det samme som sidste efterår, hvor der pludselig blev trådt på bremsen”, siger Robert Rasmussen.

Han lægger ikke skjul på, at der er røde tal for 1. halvår, men konstaterer samtidig, at organisationen nu er skåret til.

Robert Rasmussen skal samtidig have fundet en ny bestyrelsesformand efter, at Søren Kyllebæk har købt sig ind i Rosenstand & Co.

“Søren har været en supergod formand hos os, så det er ærgerligt, at han forlader os. Men det kan ikke være anderledes – man kan ikke være involveret i to forskellige bureauer – og jeg kan da godt forstå ham, når han nu gerne vil tilbage til branchen”, siger Robert Rasmussen.

Den nye bestyrelsesformand skal vælges på samme kriterier som Søren Kyllebæk – altså ikke en advokat eller revisor men en person med forstand på kommunikation, medier og reklame.

Samtidig sælger Søren Kyllebæk sin aktiepost tilbage, og da en tredje medejer, Martin Axel – også har forladt bureauet, er Robert Rasmussen nu eneaktionær.

“Sådan skal det dog ikke blive ved. Vi skal have nogle flere medejere ind i selskabet – jeg tænker bl.a. på ledende medarbejdere”, siger Robert Rasmussen.