Reklamebureau og PR-bureau flytter sammen

Peter Engholm
25@mail.dk

Cox Copenhagen og Effector Communications er søsterselskaber, og nu rykker de tættere sammen.

Det er forår, og der er synergieffekter i luften. Cox Copenhagen og Effector Communications, begge ejet af den norske medievirksomhed Media Bergen, flytter nu sammen, idet de skal dele lokaler på Effectors nuværende adresse i Bredgade, København.

“Kombinationen af PR og reklame skaber en synergi, som giver kunderne større effekt på bundlinien. Både hos Effector og Cox har vi oplevet kunderne efterspørge begge kompetencer i forbindelse med større projekter,”siger Ulrik Castenskiold, bureaudirektør for Cox Copenhagen.

Bofællesskabet etableres i respekt for begge bureauers eksisterende samarbejde med andre bureauer.

Cox Copenhagen er et full-service reklamebureau med kompetencer inden for bl.a. corporate branding, taktisk forbrugermarkedsføring og energi- og klimakommunikation. Effector Communications er kommunikations- og PR-rådgiver inden for Health Care og Life Science med kontorer i København og Oslo.

“Vi har allerede et velfungerende samarbejde med Cox. Bofællesskabet betyder, at vi bedre kan videndele, sparre og dermed tilbyde vores kunder en helstøbt rådgivning, der bygger på de fælles kompetencer,” siger Elisabeth Tissot Ludvig, adm. dir. i Effector.