Reklamefolk i tre lande forener sig

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Freelance netværk popper op i forskellige sammenhænge. Et utraditionelt og grænseoverskridende et af slagsen er det nylig etablerede Advisual.

Et netværk af freelancere, er der ikke noget nyt i. Men det nyligt etablerede netværk, Advisual, markerer sig ved, at det opererer på tværs af landegrænser.

Netværket består af fire bureaufolk; to i Danmark, en i Irland og en i Rusland. Og man arbejder på at få endnu en freelancer med fra Beijing i Kina.

Planen er at udvide med endnu 5-6 personer fra forskellige lande. Både fordi man mangler en, der er ekspert i web, og fordi, man således vil få mulighed for at finde leverandører, eksempelvis trykkerier, i de lande, hvor det er billigst.

De fire freelancere har erfaringer med grafisk arbejde, events og udstillinger samt logistik og indhentning af tilbud.

Advisuals første kunde er den danske afdeling af Phuket Paradise Property, der har ejendomme i Phuket, Thailand, som de ønsker at sælge til russere. Det er freelancer Per Dyrby fra Danmark, der laver annoncematerialet, hvorefter det sendes til freelanceren i Rusland, der står for oversættelse og markedsføring.

Udover Per Dyrby er den anden dansker i netværket, Puk Gaston, og de har henholdsvis 30 og 15 års erfaring i bureaubranchen.

Se Advisuals hjemmeside her.