Responsive siger farvel til direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet har fart på, men ledergruppen på tre ser ikke ens på den fremtidige udvikling, og derfor stopper den administrerende direktør.

Fokus på CRM og data placerede Responsive blandt de hurtigst voksende bureauer i 2012 med en vækst i bruttoavance på 81,8 pct. Men det behøver ikke betyde, at ledergruppen på tre ser ens på den fremtidige udvikling.

Det får nu den konsekvens, at adm. dir. og partner Morten Aabo forlader bureauet.

“Vi har igennem en længere periode haft en drøftelse i bestyrelsen om selskabets retning og setup. Vi må erkende, at vi repræsenterer forskellige holdninger, som har været svære at forene. Derfor har vi besluttet at vores veje skal skilles, og Morten har valgt at forlade Responsive”,  siger partner og direktør, Tomas Gorrissen, og tilføjer:

”Det er en snak, der er foregået i al fordragelighed, og vi skilles som gode venner.”

Morten Aabo, der er tidligere direktør i Kunde & Co, indtrådte i Responsive A/S i juni 2011, efter at han vendte hjem fra et ophold i USA.

”Det har været to sjove og spændende år hos Responsive, og vi har haft mange succeser og nået mange ting sammen”, siger Morten Aabo og fortsætter:

“Når nu beslutningen er truffet, er vi enige om at komme videre hver for sig, hurtigst muligt. Mit fokus er, at afslutte mit engagement i Responsive, så jeg er stadig uafklaret omkring mit næste projekt.”

På et punkt er han dog afklaret.

“Jeg er overbevist om, at der er ved at ske et skift fra traditionel reklame til datadrevet markedsføring, og der er så mange muligheder inden for dette område, at det er det, jeg vil satse på at fortsætte inden for. Men præcist i hvilken sammenhæng – det ved jeg ikke. Nu regner jeg med først at skulle ud og drikke masse kaffe,” siger Morten Aabo.

Den tredje partner og medlem af ledergruppen, Torben Vejen, overtager posten som adm. direktør med øjeblikkelig virkning.