Af Emil Nørlund emil@bureaubiz.dk
Det succesfulde kreative team, Klara Vilshammer og Christoffer Boas, er blevet hyret af Robert/Boisen & Like-minded.

Som led i bureauets strategi om løbende at rekruttere Danmarks mest lovende kreative har RBLM netop hyret Klara Vilshammer og Christoffer Boas, som bl.a. har vundet guld ved Eurobests ungdomskonkurrence.

Robert/Boisen & Like-minded har det som en erklæret strategi, at hyre branchens største talenter. Sidste år ansatte RBLM f.eks. Frederik Voetmann og Niklas Hultquist, som især har udmærket sig med deres arbejde: Har du reddet liv uden at vide det? for Tryg  – en kampagne som sidenhen har markeret sig ved Danish Digital Award, Diamanten og Creative Circle Awards.

Nu har Robert/Boisen & Like-minded igen været ude med riven og fanget et nyt lovende kreativt team.

Søren Christensen, partner i Robert/Boisen & Like-minded, fortæller om strategien bag at hyre dugfriske talenter:

”Vi synes det fungerer enormt godt at kombinere unge ambitiøse mennesker med seniorfolk. De mere erfarne kræfter kan hurtigt guide de unge i den rigtige retning. Ligesom de unge kan udfordre os gamle med helt nye og friske tanker. Det er med til at holde kulturen dynamisk.”

Klara og Christoffer er lige nu i gang med at afslutte deres uddannelse på DMJX, men har allerede markeret sig internationalt. De har bl.a. vundet guld ved ungdoms-EM, har vundet One Shows ‘Young Ones Portfolio Competition’ og har to af D&AD’s New Blood pencils i bagagen.

Derudover har de to talenter fra DMJX’ linje: Kreativ Kommunikation også scoret æren af at være maj måneds ‘Youngstars’ til Young Creatives Danmarks ’ansigt til ansigt med bureauerne’-arrangement.

Du kan læse mere om den sejr – og om Klara og Christoffer her:

Månedens Youngstars: Klara og Christoffer

Det er øjensynligt derfor to unge kreative med tur i den som Robert/Boisen & Like-minded har sikret sig. Men det er dog ikke ubeskrevne blade i forhold til bureauet.

”Klara og Christoffer har været herinde både som praktikanter og freelancere. Og vi har været meget imponerede over både deres tilgang og arbejde. Derudover er de virkeligt søde og ukrukkede, så vi er meget glade for, at de har valgt at arbejde hos os” fortsætter Søren Christensen.

Selv siger Klara og Christoffer om deres første rigtige ansættelse:

”Vi er simpelthen så glade og stolte over at blive en del af Robert/Boisen & Like-minded. “Hvad ville Robert/Boisen gøre?” er en sætning vi tit har sagt til hinanden, for at skubbe os selv til altid at tage det kreative arbejde et skridt videre. Så at blive en del af bureauet og få lov til at repræsentere dem er et drømmescenarie, og ikke mindst utrolig spændende.”

Klara og Christoffers portfolio kan ses her:

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club