Sådan kommer Just/Kidde i gang igen: Skifter navn på eksisterende selskab

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Kun selskabet bag Just/Kidde er begæret konkurs. Holding selskabet er holdt fri lige som andre selskaber.

Medie og Reklameselskabet hedder det firma, der dækker over reklamebureauet Just/Kidde – og nu er der indsendt en konkursbegæring til Sø- og Handelsretten.

Retten mangler dog nogle oplysninger for at kunne behandle en egenbegæring om konkurs, og derfor er den endnu ikke blevet behandlet.

Til gengæld er Uffe Just i fuld gang med at etablere sit nye bureau, og da det kun er Medie og Reklameselskabet, der er begæret konkurs, har det ikke været svært.

Just/Kidde Holding er friholdt i egenbegæringen, og desuden havde Just og Kidde i gruppen også et selskab under navnet Icom Nordic og tidligere binavnet Den Store Bagedag.

Selskabet var uden aktivitet – dog stod der i beretningen i regnskabet for 2007, at aktiviteterne forventedes opstartet i 2008.

Der er endnu ikke aflagt regnskab for 2008 men nu er selskabet under alle omstændigheder blevet omdannet til Society Advertising med adresse hos Uffe Just privat.

Uffe Just sagde, da han meddelte, at Just/Kidde ville gå konkurs, at kun to af ni medarbejdere ikke ville flytte med over i det nye bureau. Han kunne dog endnu ikke fortælle, hvilke kunder bureauet ville have at arbejde på.