S360 åbner kontor i Amsterdam

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, åbner s360 nu sit første kontor uden for Norden. Ambitionen er at blive et førende europæisk digitalt konsulenthus.

Performance marketingbureauet s360 blev stiftet i 2011. Nu udvider man med et kontor i Amsterdam. Baggrunden for at åbne i netop Amsterdam er, at man allerede har hollandske kunder, samt at der er gode muligheder for yderligere kunder samt kvalificeret arbejdskraft, siger Jakob Vedel, der er medstifter af bureauet.

“Amsterdam er kendt, som et af de førende centre for teknologi og e-handel i Europa. Derudover er Amsterdam hjemsted for en stor mængde attraktive kunder og samarbejdspartnere, samt højt kvalificerede digitale talenter. Vi er meget glade for at kunne bringe vores services og unikke produkter til det hollandske marked, og vi glæder os til at byde lokalt talent velkommen til vores hurtigt voksende virksomhed.”

Ifølge Jakob Vedel er ambitionen at “blive et førende europæisk digitalt konsulenthus,” og der er åbningen af Amsterdam-kontoret “en milepæl.”

Managing director for det hollandske kontor bliver Arnd van der Meer, som har erfaring fra bl.a. Google, Meta og Snapchat.

“Det hollandske marked efterspørger og værdsætter digitalisering og unikke brugeroplevelser, hvilket gør det til et spændende og oplagt mål for investeringer i optimering af digital performance. s360s tilgang til at udnytte teknologi og data til at forbedre kundernes performance gør os til frontløbere inden for dette felt. Jeg er derfor meget glad for at kunne slutte mig til den succesfulde virksomhed, som s360 er, når vi træder ind på det hollandske marked,” lyder det fra Arnd van der Meer.

s360 har 250 medarbejdere og har allerede kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.