Så meget omtale fik bureauerne i september

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Advice, Kompas og Novicel var de tre bureauer, der fik mest omtale på de sociale medier i september måned. Se her hvilke andre bureauer, der fik omtale.

Opdateret – se allernedest: Bureaubiz bringer som noget nyt i samarbejde med Meltwater fremadrettet en månedlig oversigt over, hvilke bureauer der bliver omtalt på de sociale medier. Oversigten er kun tilgængelig for Bureaubiz Pro-abonnenter.

Ud af de 252 bureauer, der er med i Bureaubiz’ Bureaurapport, fik 61 bureauer omtale på de sociale medier i september måned. Flest af omtalerne var på Facebook.

Topscorer blev Advice med ti omtaler, mens Kompas følger efter med otte omtaler, og Novicell ligger nummer tre med seks omtaler.

Flest bureauer – 38 styk – gjorde sig fortjent til en enkelt omtale.

45 pct. af alle omtalerne er på Facebook, mens blogs er den næststørste kilde til omtale og dernæst Instagram.

Se bureauerne her:

 

 

 

Kilde: Søgning på bureauer i Bureaubiz’ Bureaurapport via Meltwaters Media Intelligence platform. Kildegrundlaget omfatter danske sociale medier: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, fora, blogs, kommentarspor.

Opdateret: Søgningen omfatter mentions samt tags på sociale medier og baseret på bureauer i forbindelse med bestemte søgeord. Søgningen er lavet maskinelt. Fremadrettet vil analysen blive foretaget uden søgeord og blive gennemset manuelt for at få flere omtaler med. F.eks. når et bureau selv slår posts op uden at tagge sig selv. Eller hvis en person tagger et bureau uden de nævnte søgeord.