Salgsdirektøren for verdens mest værdifulde sportsbrand er dansk

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Branchefolk i medierne: Casper Stylsvig er global salgsdirektør hos verdens mest værdifulde sportsbrand. Men det trækker i ham for at komme hjem til Danmark.

Danske Casper Stylsvig er global salgsdirektør i en virksomhed, der – med hans egne ord – er ’verdens mest attraktive sportsplatform’. Og således også en god platform for ham, for Casper Stylsvig er den bærende historie i Børsens MedieMarked i dag.

Vi taler naturligvis om den engelske fodboldklub Manchester United, og Casper Stylsvig tager ikke helt fejl i vurderingen af sin arbejdsplads.

Ifølge amerikanske Forbes Magazine er Manchester United verdens mest værdifulde sportsbrand med en værdi på 13 mia. kroner.

Men til trods for det og selvom Casper Stylsvig har et job, hvor han arbejder tæt sammen med kendte fodboldspillere, er han alligevel motiveret for at vende hjem

Efter at have arbejdet uden for Danmark siden 1996 siger han til Børsen:

”Det trækker i mig for at vende hjem til familie og venner, og det har været tæt på et par gange. Hvis den rigtige mulighed kommer, vil det bestemt være interessant” (Børsen Mediemarked, p. 4-6).