Af Peter Engholm 25@mail.dk

Seat har ”Kør smukt”-kampagnen, Legoland har sin trafikskole. De to forenes i et sponsorat, der markedsføres med et nostalgisk tvistet tv-spot.

Legoland og ’Kør Smukt’-kampagnen forener nu kræfterne for gode manerer og hensynsfuld kørsel i den danske trafik. Tiltaget kommer efter, at 2 ud 3 danske kørelærere i en nylig undersøgelse har svaret, at vi kører mere hensynsløst end tidligere.

Når Legoland i Billund åbner den 5. april, kan man som altid besøge den kendte trafikskole. Men i år hedder den Seat Trafikskolen, og nu går det ikke kun ud på at mestre færdselsregler, men også om at tage mere hensyn til hinanden i trafikken.

”Vores ’Kør Smukt’-tiltag handler i bund og grund om at vise hensyn og overskud. Ved at gøre det til et element i den trafikopdragelse, som Legolands trafikskole er en del af, håber vi, at børnene – vores kommende trafikanter – får gode trafikmanerer med sig ud på vejene,” siger Jesper Stoltenberg, direktør for Seat i Danmark.

Han suppleres af Jonas Søndergaard, der er PR & Press Manager i Legoland:

”Vi vil gerne være medvirkende til, at børn og unge bliver mere bevidste om nødvendigheden af at gøre trafikken til en bedre oplevelse for alle. Med sikkerhed, tryghed og høflighed på vejene.”

Holdningskampagnen Kør Smukt, der har kørt siden oktober sidste år, er udviklet af Seat og netværksbureauet Jangaard, Mark & Ko. Sidstnævnte står også bag det tv-spot, som markedsfører sponsoratet.

”Forældrene til de børn, der kører i Seat Trafikskolen, kørte selv rundt i Legoland i midt-80erne. Den periode har vi ramt i filmen – som nostalgi, ikke parodi. Musik, styling, grading og look er 80erne – og så er det i øvrigt sommer, hvad det ikke var, da vi skød filmen. Bilerne er udskiftet, men vi fik de gamle biler ud igen,” siger Mikkel Jangaard, der også har instrueret filmen, der har et tilstræbt autentisk vhs-fnidder i bunden.

Samtidig med, at børnene får takt og tone ind på Seat Trafikskolen, kan forældre teste sig selv med teorispørgsmål på deres smartphone.  

Udover den løbende fokus på Kør Smukt i Seat Trafikskolen inviterer Legoland og Seat til en weekend fuld af arrangementer for store og små i weekenden den 26. og 27. april.

Kommentarer

  1. Hej kunne i hjælpe mig med et væddemål?
    Hvornår er det film klip fra Legoland trafik skole optaget , da hende som er betjent i filmen ligner min kone på en prik og hun var betjent i trafik skolen sidst i 80’erne .
    Mvh
    Claus kjeldsen

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club