Seks bureaufolk blandt de 100 største leder-talenter

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Unge fra seks forskellige bureauer er kommet i fornemt selskab hos Berlingskes Nyhedsmagasin.

Berlingske Business har for niende gang udgivet en liste over 100 talenter, der har ambitioner og faglig ballast for at nå helt til tops.

I år er der – ligesom sidste år – seks bureaufolk, der har talenter inden for forskellige kategorier.

Jakob Kahlen, 35, der er creative director og partner hos Hello Monday, er udnævnt som talent inden for design & innovation, hvor der i alt kun er fundet fire talenter.

Jesper Nording Pedersen er 34 år og direktør og partner hos Advice Digital A/S. Han er udvalgt inden for ledelse. I øvrigt er det anden gang, der er et udvalgt talent hos Advice Digital. Sidste år var det Ask Hybel.

Tre af bureautalenterne er udvalgt inden for rådgiver kategorien. Det drejer sig om Charlotte Staun Christensson, 35, der er projektleder hos Masters Reklame. Mette Nissen Pedersen, 34, der er medstifter af Essens Kommunikation. Samt Jon Black Andersen, der er 35 og partner og direktør hos Mannov.

Sidst men ikke mindst, er Jacob Munk-Stander, 31, udvalgt som talent i forretningsudvikler kategorien. Han er account director hos In2media.

Udvælgelsen af talenterne sker på baggrund af deres faglige forudsætninger og ledelsesmæssige evner og man må max. være 35 år. Desuden lægges der vægt på udtalelser fra nærmeste chef eller en tidligere chef.

De 10 kategorier er (antal talenter i alt i parentes): Ledelse (16); design og innovation( 4); iværksættere (10); salg og marketing (15); kommunikation og HR (8); rådgivere (16); produktion, logistik og indkøb (8); forretningsudviklere (15); økonomi og finans (8).

Se her talenter inden for salg og marketing.