SEO-bureau køber content marketing-bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Det er juli, og to bureauer smelter sammen: Koldingensiske OnlinePartners overtager aktiviteterne fra det digitale marketingbureau Flere Kunder i Aarhus.

Kolding-bureauet, OnlinePartners, der karakteriserer sig selv om hørende til landets største på seo, har i flere år arbejdet sammen med Flere Kunder ApS. Og nu rykker de endnu tættere sammen, idet OnlinePartners overtager Flere Kunders aktiviteter og medarbejdere.

OnlinePartners bliver det fortsættende navn, og bureauet vil rumme næsten 20 medarbejdere fordelt i Kolding og Aarhus.

Rune Hansen, CEO hos OnlinePartners, siger:

”Mens vi har specialiseret os i søgemaskineoptimering, har Flere Kunder opbygget stærke kompetencer inden for andre onlinediscipliner. Især har Flere Kunder god erfaring med at indarbejde content marketing som et nøgleelement i SEO-indsatsen. Det betyder, at vores kunder får adgang til en bredere palet af muligheder inden for bl.a. earned links, indholdsbaseret markedsføring, e-mailmarketing og sociale medier.”

Han tilføjer:

”Og de, der er vant til at handle hos Flere Kunder, får nu mulighed for at trække på landets største team af eksperter i søgemaskineoptimering.” 

Tina Halkjær Jensen, grundlægger af Flere Kunder, indtræder som medejer af OnlinePartners og bliver daglig leder af kontoret i Aarhus. Hun betragter integrationen i OnlinePartners som et naturligt træk i den aktuelle konsolidering på bureaumarkedet.

”Det er spændende at blive del af en større virksomhed med endnu flere ekspertkompetencer og et stærkt fagligt miljø, der endda har de samme visioner og mål som vi. Samtidig er der merværdi at hente for vores kunder, og med OnlinePartners’ volumen i ryggen kan vi løfte flere og større opgaver end hidtil,” siger Tina Halkjær Jensen, der etablerede sit bureau for fire år siden.

OnlinePartners har hovedkontor i Kolding og åbnede tidligere på året en filial i Aarhus. Denne filial flytter nu sammen med Flere Kunder på Fredens Torv.