Skilsmisse i Dyhr.Hagen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

De to stiftere går hver til sit. Den ene bliver i Grey-familien men i et nyt bureau. Den anden er i gang med at stifte et nyt – bl.a. sammen med Carl Erik Kjærsgaard

Dyhr.Hagen har været en markant succes som bureau med fokus på kreative løsninger inden for bolig, beauty, mode og livsstil, og specielt i det senest kendte regnskabsår præsterede man markante tal på både vækst og indtjening.

Nu stopper bureauet. De to stiftere, Peter Hagen og Lars Dyhr, har valgt at gå hver til sit efter at have samarbejdet siden 2002.

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde i 12 år, men i sådan en konstellation tager man ind imellem tingene op til revision. Og vi konstaterede, at vi hver for sig gerne ville prøve nogle forskellige ting og konstellationer af, og at det derfor gav mest mening, at splitte op. Det gør vi så oven på vores bedste år nogen sinde, og det er jo ikke det værste tidspunkt,” siger Peter Hagen.

Dyhr.Hagen har været en del af Grey-gruppen, og Peter Hagen bliver i denne konstellation som en del af ledelsen for et nyt bureau: Copen Hagen Agency, der sammen med UncleGrey og GreyWorks herefter vil være den samlede bureaugruppe under Grey Denmark.

Bureauet vil fortsat have fokus på markedsføring inden for mode- og livsstilssegmentet, men vil fokusere mere på internationalt arbejde og på synergier inden for Grey-familien.

Både kunder og medarbejdere har lige som Peter Hagen og Lars Dyhr gjort situationen op, og nogle er blevet, mens andre har fundet andre løsninger.

Ca. halvdelen af de 10 medarbejdere har valgt at blive i Copen Hagen Agency, og man er ved at være færdig med at rekruttere, således at bureauet vil have 8 ansatte.

Det er ikke lykkedes at få kontakt med Lars Dyhr, men ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er han involveret i et nystartet bureau under navnet Low. Selskabets formål er at drive virksomhed med design, reklame og markedsføring og stifterne står opført til at være Carl Erik Kjærsgaards selskab Nauta, samt Louise Thestrup Holding og Thomas Mau Holding.

Carl Erik Kjærsgaard er bestyrelsesformand og Lars Dyhr udgør direktionen.