Søren Kaster bliver ny PR-formand

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Den hidtidige formand er blevet design-direktør, så nu er næstformanden rykket op som formand for Public Relations Branchen.

PR-bureauernes brancheforening har foretaget vagtskifte på formandsposten efter, at Morten Grøn fra Kreab Gavin Andersson har valgt at blive ny direktør for Danish Design Association.

De seneste to år har Søren Kaster været næstformand i foreningen og i alt har han siddet i bestyrelsen i fem år. Nu overtager han formandsposten.

Samtidig er Nikolaj Buchardt, kommerciel direktør i Geelmuyden.Kiese, og Kresten Schultz Jørgensen, adm. direktør i Lead,  blevet nye næstformænd.

Søren Kaster etablerede for fem år siden – sammen med Jens Gaardbo – kommunikationsfirmaet KasterGaardbo, som tidligere på året blev til Kaster A/S, da Jens Gaardbo trådte ud for i stedet at vende tilbage til tv.

Søren Kaster siger i en pressemeddelelse:

”Det er superærgerligt, at vi skal sige farvel til Morten. Han har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde for at sikre bestyrelsens strategiske målsætning om at skabe en ny og stærkere brancheforening. Vi har momentum – og det vil jeg i tæt samarbejde med den øvrige bestyrelse og sekretariatet søge at fastholde frem til generalforsamlingen i 2014.”