Spellerberg og Duckert i offentligt slagsmål

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Diskussionen om værdien af Bjarne Spellerbergs aktier fortsætter med at foregå i fuld offentlighed.

At en fyret direktør kan være uenig med sin tidligere arbejdsplads om værdien af hans aktier er ikke bemærkelsesværdig. I særdeleshed, når aktionæroverenskomsten ikke er præcis. Den taler om en markedsværdi.

Men at diskussionen foregår i fuld offentlighed er mere usædvanligt.

Det startede i onsdags i Børsen, som over to sider fortalte om en lurende aktionærstrid mellem People Group og Bjarne Spellerberg om hans 22 pct. ejerandel.

Der var masser af forhandlingstaktik i deres udtalelser, hvor begge parter gav udtryk for at han da bare kan beholde sine aktier.

I dag fortsætter striden så i fuld offentlighed på Børsen Online, hvor Bjarne Spellerberg udtaler om værdien af sine aktier:

”Det er jo en spændende koncern med et godt forretningsgrundlag og et stærkt og velrenommeret brand. Så mon ikke at det trods alt repræsenterer en god værdi for den rette ejer.”

Jan Duckert konstaterer, at markedsprisen normalt baserer sig på forventningen til fremtiden, og den kan han ikke udtale sig om. Man er ved at omstille bureauet, driften er i plus, men det kan blive nødvendigt at tage en række investeringer.