Spring Production udvider i Polen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med tre kontorer i Danmark samt kontorer i England, Tyskland og Vietnam, går Spring Production nu ind i endnu et land, hvor man forventer at blive 20 medarbejdere inden året er omme.

Spring Production, der er en del af bureaugruppen Spring Family med i alt 470 medarbejdere, udvider nu med sit fjerde udenlandske kontor. Det er i Polen, nærmere betegnet GDansk, der ligger på kanten af Østersøen. I forvejen har Spring Production udover i Danmark også kontorer i Tyskland, England og Vietnam.

“Efter en stødt stigende vækst over de sidste tre år, har vi besluttet at det var tid til at udvide vores Spring Production familie med et nyt centralt europæisk kontor. Et der kan imødekomme behovet fra vores voksende kundebase. Når vi har valgt Gdansk i Polen, som vores næste skridt i virksomhedsrejsen, er det for være i stand til at udvide vores globale fodaftryk og styrke vores ekspertise med et nyt dynamisk team af talentfulde medarbejdere, der er klar til at hjælpe vores partnere med deres succes,” siger CEO for Spring Production, Lars Bo Hansen, og tilføjer:

“At vælge Gdansk, har givet god mening for os i Spring Production. Vores virksomhed er bygget på en kultur af samarbejde, ærlighed og optimering og vi arbejder på tværs af landegrænser, tidszoner, kulturer og industrier for at være ‘Better.Together’, som er vores motto. Denne filosofi har aldrig føltes mere hjemme, end i Polen. Vores erfaring siger os, at Polen er et kulturrigt land, der har mange talentfulde og fremadsynet mennesker, der
kender til værdien af at arbejde sammen om et fælles mål – og vi vil have dem til at hjælpe os, med at tage vores forretning i et endnu et skridt i den rigtige retning.”

Lige nu er der seks medarbejdere på kontoret i Gdansk, men Lars Bo Hansen forventer, at det vil stige markant i den nærmeste fremtid:

”Vi forventer at have omkring 20 mennesker på kontoret i Gdansk, før året er omme. De folk der er der nu, er kun begyndelsen, og jeg ville faktisk ikke være overrasket, hvis vores kontor i Polen, er vores andenstørste målt på medarbejdere, inden for et par år.”

I alt er der 330 medarbejdere i Spring Production, som er fordelt med 280 i Vietnam, 35 i Danmark (Aarhus, København, Odense), 5 England, 4 i Tyskland og altså 6 i Polen, hvor der allerede til den næste første starter yderligere tre.

I foråret flyttede Spring Production til større lokaler i Aarhus og i efteråret sidste år opgraderede man kontoret i Odense med medarbejdere fra Kindly.

Spring Production har kunder som blandt andre Lego, Jysk, Grundfos og Mærsk samt en række udenlandske virksomheder.