Steen Halbye vender tilbage til gerningsstedet

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Ledelse og stabsfunktioner i fusionen mellem Claus Meyer og Løgismose samles nu på en adresse, som adm. dir. Steen Halbye kender rigtig godt.

Samtidig med, at Halbye Kaag JWT fjerner Halbyes og Kaags navn for at blive til J. Walter Thompson, så vil man på bureauet igen kunne løbe ind i Steen Halbye i det daglige.

Han er nu adm. dir. for fusionen mellem Claus Meyer og Løgismose, og på mandag flytter de ind på to ledige etager i Toldbodgade.

“Vi flytter ind på 2. og 3. sal, som er de to etager, hvor Carsten Kaag og jeg i sin tid startede bureauet, så det er lidt sjovt, at vi flytter ind samtidig med, at vores navne forsvinder fra bureauets navn,” siger Steen Halbye og tilføjer, at han er blevet spurgt af flere, om hvordan det er at flytte tilbage i lokalerne.

“Men det har jeg det ikke spor svært med. Jeg havde nogle fantastiske år i Toldbodgade, så der er en god følelse,” siger Steen Halbye.

Forklaringen på, at Meyer og Løgismose flytter ind er dog meget ligetil.

“Meyer og Løgismose har otte forskellige adresser, og dem skal vi have reduceret. Det gør vi så bl.a. ved at samle ledelse og stabsfunktioner på Toldbodgade,” siger Steen Halbye.