Stor lægekongres giver arbejde til netværksbureau

peng

Til maj skal forskere og læger – sammen med bl.a. forældre – diskutere børn og handicap. Det sker på en konference i København – med bureaubistand.

Når European Academy of Childhood Disability, EACD, til maj afvikler sin årlige konference, bliver det i København og med kommunikationsbistand fra Network Communication.

EACD er en sammenslutning af forskere og læger, der sætter fokus på børn med motoriske udfordringer, og den kommende konference, der sigter mod 800 deltagere, har fire hovedtemaer; neuroplasticitet, kost & bevægelse, kognition og teknologi.

Det er Københavns Universitet, Institut for Idræt og Ernæring, der har fået konferencen til København. En pressemeddelelse nævner som årsag instituttets netværk og forskningsindsats – suppleret med en kommunikationsplan.

Network Communication har ikke kun leveret nævnte plan, men skal også stå for fundraising, mediestrategi og rekruttering af udstillere og deltagere – hvilket ikke kun er fagfolk som forskere, læger og psykologer, men også forældre – samt pressehåndtering.

EACD-kongressen finder sted den 27.-39 maj i Tivoli Congress Center i København.