Strategisk alliance omkring merchandise til børn

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Company House A/S og Ibsens Fabrikker A/S indgår strategisk samarbejde, som retter sig mod udvikling af loyalitetsprogrammer til børn og deres familier.

To virksomheder i hver sin ende af landet har fundet sammen i et strategisk samarbejde, som retter sig mod merchandise og loyalitetsprogrammer rettet mod børn og børnefamilier.

Det drejer sig om Company House A/S i Lejre ved Roskilde, som i en årrække har leveret loyalitetsprogrammer og børnekoncepter til en række større, danske virksomheder, samt om Ibsens Fabrikker A/S, der holder til i Pandrup i Nordjylland.

Ibsens Fabrikker A/S har specialiseret sig i at producere maskotter og bamser i mange forskellige former og materialer – små som store i både plys og glasfiber og som oppustelige figurer. De har desuden udviklet, tegnet og produceret mange af de store maskotter, som optræder ved sportsbegivenheder, messer, forretningsåbninger, koncerter osv.

Company House A/S har specialiseret sig i at opbygge levedygtige universer omkring eksisterende eller nyudviklede figurer, som virksomhederne kan bruge målrettet i deres markedsføring. Der har bl.a. været tale om små bøger, hvor de forskellige universer blev præsenteret gennem korte historier illustreret af en række af Danmarks bedste tegnere. Company House har desuden fået produceret en lang række merchandise – alt fra madkasser og kuglepenne til tøj, legetøj og figurer ud fra universerne.

Det nye strategiske samarbejde betyder helt konkret, at forlystelsesparker, feriecentre og alle andre virksomheder med behov for målrettet markedsføring i børnehøjde kan nøjes med at ringe ét sted hen, når de skal i gang med deres nye tiltag eller have lidt inspiration til deres eksisterende univers.