Succesrig taxi-app kan nu også bruges til betaling

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med Click A Taxis app er det blevet nemt at bestille en taxa. Nu gør selskabet det også nemt at betale for køreturen.

Click A Taxi er en dansk udviklet App, der har opnået stor anerkendelse – bl.a. som vinder i Danish App Award. Nu har man så udviklet App’en yderligere.

Fremover slipper travle forretningsfolk for at fumle med betalingskort og kvitteringer, når de skal betale for deres taxa-tur.

Click A Taxi’s app, der sidste år vandt en pris for årets bedste app, har allerede gjort det nemt at bestille en taxa.

Nu bliver det også muligt at betale for taxa-turen uden at skulle hive kreditkortet op af lommen og vente på at få den udprintede kvittering med sig inden man stiger ud af taxa’en.

”I Danmark kan man ikke automatisk betale med kreditkort direkte fra app’en eller få kvitteringen automatisk på e-mail. Dette lancerer vi i år. Snart sparer du tid og besvær og behøver aldrig mere vente på en betalingsterminal eller huske din taxakvittering til regnskabet”, siger direktør i Click A Taxi, Søren Halskov Nissen

Click A Taxi har netop indgået et samarbejde med Amager-Øbro Taxi, der betyder, at når man har bestilt taxa-turen med app’en, så vil regningen automatisk blive betalt og bagefter vil man få tilsendt en kvittering på e-mail.

Samarbejdet er indgået for en 10-årig periode og allerede fra næste måned vil det være muligt at betale med app’en, fortæller Søren Halskov Nissen til Bureaubiz.