SuperBrugsens hemmelige bureau tager form

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Endnu en Grey-chef har sagt farvel og skal tilsyneladende spille en central rolle i et af Danmarks yngste bureauer, der har fået SuperBrugsen som kunde.

Det hører til usædvanlighederne, at en gruppe mennesker starter et nyt bureau og har en stor og kendt kunde med fra start – men har meget lidt lyst til at fortælle om det.

Det er dog tilfældet på et af de yngste bureauer i Danmark. Ocean Agency udspringer af udbrydere fra Grey, og de har fået SuperBrugsen, Coops Änglamark-brand og et Coop koncernbudget med fra start.

Indtil nu har det bare været meget svært at finde bureauet – bortset fra, at det i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har stået opført på adressen Enighedsvej i Charlottenlund hos den tidligere BBDO’er, Lars Kirk. Han var også den, der stod som direktionen i bureauet.

Det gør han stadig – men nu tager bureauet mere form. Dels er adressen blevet mere officiel. Bureauet har netop meldt flytning til Vermundsgade 40 A, 5. sal – samme sted som Monday Media holder til. Det er dog ikke muligt at finde bureauet i f.eks. De Gule Sider. Webadressen oceanagency.dk er købt men fungerer endnu ikke.

På Linkedin præsenterer Lars Kirk sig dog ikke som adm. dir. for bureauet. Her er han creative director og partner.

Til gengæld er der meget, der tyder på, at en anden tidligere Grey-chef skal spille en central rolle på bureauet. Det drejer sig om Peter Helstrup, der er stoppet hos Uncle Grey i september.

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsen hedder kontakt-mailen til Ocean nu ph@oceanagency.dk – og kontakt telefonnr. er det, som Peter Helstrup hidtil har brugt. Slår man det op i De Gule sider står det dog lige nu under Grey Nordic.

Det er ikke lykkedes at få kontakt med Peter Helstrup.

På Linkedin er Peter Helstrup fratrådt Grey og nu vejleder på cand. merc. studiet på CBS – men endnu ikke tilknyttet Ocean.

Peter Helstrup havde ansvar for nogle store medico-projekter, som ikke blev til noget, og derfor blev man enige om, at han skulle stoppe, lyder det fra Uncle Grey.

Ud over Lars Kirk kan man via Linkedin knytte nogle andre personer til Ocean. Det drejer sig om Line Bech Nielsen, der er grafisk designer og partner, samt Lotte Mølbak, der er projektleder/produktionsleder og Marianne Bloch, der er projektleder. De har alle tre mange år hos Grey København på bagen.

Desuden optræder en anden tidligere Grey-chef, Anders Baudry, i bestyrelsen for det nye bureau. Han var kreativ direktør hos Uncle Grey.

Den tidligere adm. dir. for Grey København, Peter Ferslevs rolle er fortsat ukendt. Han er dog hele tiden blevet nævnt som en nøgleperson i relationen til SuperBrugsen.

Spørgsmålet er dog, om der er en konkurrenceklausul, der forhindrer ham i at knytte sig til Ocean.