Tabt retssag koster Bark næsten 1 mio. kr.

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Østre Landsret har stadfæstet en strid om overtagelsen af et lille web-firma.

Bark Copenhagen hed oprindeligt Living Brands og så skulle man mene, at der kunne være et perfekt match til et lille fynsk web-firma under navnet Living Skills.

Fusionen ved indgangen til 2008 blev dog alt andet end lykkelig og efter få måneder røg to af de tre folk i Living Skills ud igen.

Hos Bark/Living Brands har adm. dir. Peter Brockdorf bagefter talt om bristede forudsætninger for overtagelsen, mens Elin Ellefsen som ejer af Living Skills har fastholdt, at der var indgået en aftale, og at man havde levet op til den.

Der kan givet være forskellige opfattelser af, hvad der egentlig gik galt, og hvem der bærer skylden. Men ikke hvis man spørger danske retsinstanser.

Første dømte Byretten til fordel for Elin Ellefsen. Det betød 400.000 kr. i betaling for firmaet, manglende løn på omkring 350.000 kr. og sagsomkostninger på godt 100.000 kr. Ialt en udgift på 865.700 kr.

Bark ankede dog til Østre Landsret, men det hjalp ikke.

Byrettens kendelse blev stadfæstet, og nu kommer der så yderligere sagsomkostninger på ca. 112.000 kr. således, at Bark står med en regning på lidt under 1 mio. kr.

Retssagen er omtalt i børspapirerne på Bark Group. Her er noteret, at bureauets advokater mente at man kunne få reduceret betalingen med 400.000 kr.

Det bliver dog pænt noteret, at der ingen garanti er for, at Østre Landsret vil dømme således.