TDC ansætter endnu en marketingdirektør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Denne gang gælder det erhvervs-området, hvor Birgit Winkel er hentet fra Citibank.

TDC har for nylig omlagt organisationen, således at privat og mobil er lagt sammen til en ny stor Privat-division. Det førte til ansættelsen af Thomas Pietrangeli fra Royal Unibrew som marketingdirektør for den samlede marketingorganisation.

TDC Erhverv har i modsætning til privat hele tiden omfattet både fastnet og mobil, men man har lagt en række funktioner ind under samme hat og på den måde opgraderet marketingafdelingen i Erhverv, der er en division på linje med Privat.

Ny chef bliver Birgit Winkel, der kommer fra et job som salgs- og marketingdirektør i Citibank. Hun får titel af marketingdirektør og tiltræder 1. april. Birgit Winkel er ikke ukendt med telebranchen, idet hun for 7 år siden var hos Telia.

“Det bliver superspændende igen at blive en del af den meget konkurrenceprægede telebranche. Jeg synes, der er sat et godt hold hos TDC, som jeg gerne vil være en del af”, siger Birgit Winkel, som desuden har en fortid hos Post Danmark.

Citibank har markeret sig med en kampagne bestående af en række synge-reklamefilm. Moderselskabet i USA er dog i dyb krise, og i Danmark er markedsføringen sat på hold.