TDC-direktør bliver ny chef for konkurrent

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Ulf Lund har haft en lang karriere hos Yousee og senest med ansvar for indhold i TDC. Nu bliver han ny adm. dir. for en af Yousees konkurrenter.

Boxers nye administrerende direktør, Ulf Lund, har en lang karriere hos YouSee/TDC. Og så er han uddannet jurist og arbejdede før TDC som advokat i syv år og har også møderet for landsretten.

Siden 2001 har Ulf Lund arbejdet i TDC-koncernen som henholdsvis programdirektør og vicedirektør i YouSee, kommunikationsdirektør for hele koncernen samt senest som mediedirektør med ansvar for al indhold på tværs af TDC-koncernens platforme.

Til august tiltræder 45-årige Ulf Lund så som adm.dir. for Boxer TV, hvor han overtager roret efter en anden Ulf, nemlig Ulf Jensen, der har stået i spidsen for Boxer siden 2006.

Ulf Lund får netop brug for sine erfaringer med indhold, idet Boxer TV ifølge koncernchef for Teracom Boxer Group, Åsa Sundberg, fremover skal agere mere som indholdsleverandør end som tv-distributør.

”Vi er rigtig glade for, at Ulf har takket ja til at overtage roret i Boxer efter Steen Ulf Jensen. Boxer er succesfuldt opbygget, og siden sidste år er selskabet også økonomisk rentabelt. Nu venter den næste store rejse, som skal transformere Boxer fra en traditionel tv-udbyder til en moderne indholdsleverandør med hylderne fulde af spændende indhold på mange platforme.”

Ulf Lund selv ser frem til at skifte fra en stor koncern til en ’mindre’ tv-distributør:

”Det bliver en fantastisk udfordring at være med til at finde den helt rigtige plads for Boxer som en lille og vågen tv-distributør, der gør tingene på sin helt egen måde i fremtidens konvergerende mediemarked, hvor streaming og flow-tv smelter sammen og udkommer på alle tænkelige platforme.”

Boxer, der udbyder digitalt tv distribueret via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet, har ca. 325.000 kunder.