TDC får ny kommunikationsdirektør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den nye direktør er fundet hos Nordea. TDC har i nogle år ikke haft nogen på posten.

For knap 4 år siden forlod Mette Refshauge stillingen som kommunikationsdirektør hos TDC, og hun blev ikke erstattet.

Nu er det så igen blevet tid til at have en kommunikationsdirektør. TDC- Koncernen har hentet Pia Stoklund, 46 år, fra en lignende stilling i Nordea. Hun får i TDC ansvaret for selskabets overordnede kommunikationsstrategi og in- og ekstern kommunikation.

”Vi har brug for en stærk og integreret kommunikationsplatform i vores arbejde med koncernens omdømme og image i de kommende år. Til det formål har vi været ude efter en erfaren profil, og det har vi fået med Pia Stoklund,” siger adm. direktør, koncernchef Carsten Dilling, TDC Group

Pia Stoklund har i dag en kombineret rolle, hvor hun er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation i Nordea i Danmark, og samtidig har hun ansvaret for den interne kommunikation på tværs af Nordea gruppen.

Hun har på nær en afstikker til Accenture som change management konsulent, været i Nordea siden 1994, hvor hun også har arbejdet med forretningsudvikling og forandringsledelse.

Pia Stoklund er cand.merc. i kommunikation og afsætning samt HD i organisation og ledelse fra CBS. Derudover har hun en strategisk ledelsesuddannelse fra London Business School. Hun tiltræder i TDC Group den 1. september.