To 26-årige fra Holbæk skabte stor opmærksomhed om kedeligt produkt

Peter Engholm
25@mail.dk

En rekrutteringsfilm for – hold fast – Wrist Ship Supply’s Graduate Programme er gået over al forventning. Filmen er skabt af pivnyt produktionsselskab ejet af to 26-årige.

Wrist Ship Supply – der udsprang af danske Ove Wrist & Co over 60 år siden – er en af verdens førende indenfor skibsforsyninger. I forrige måned lancerede virksomheden en ny rekrutteringsfilm for deres Graduate Programme.

Den er skabt af det nye produktionsselskab Bright Beetle i samarbejde med XYW, der har specialiseret sig i at rekruttere unge mennesker til virksomheder.

Og filmen – der kan ses her – har oversteget forventningerne tifoldigt. Wrist Ship Supply havde sat sig som mål at modtage ca. 150 ansøgninger på verdensplan inden for tre måneder.

Efter en uge havde de modtaget over 300 ansøgninger fra over 25 lande, og nu er antallet oppe på over 1.500.

Bag den succesrige rekrutteringsfilm står det kreative produktionsselskab Bright Beetle, der har adresse i Holbæk, og som ejes og ledes af Tim Lynge Resdal og Mikkel Gøtzsche Andersen, begge 26 år.

“Det er en god film for os, når den virker så godt for kunden. Det er meget tilfredsstillende at se, at alle de kræfter, vi har lagt i projektet, nu giver vores kunde nogle resultater, der langt overgår deres forventninger,” siger Tim Lynge Resdal.

Han arbejder som fotograf, producer, klipper og colorgrader, og Mikkel Gøtsche Andersen arbejder som producer, klipper, vfx-artist m.m.

“Vores baggrund fra produktionsselskaber, tv-kanaler og reklamebureauer giver os et uvurderligt overblik over aspekterne af hele processen – lige fra den oprindelige idé til det endelige produkt. Og det gør os i stand til at fokusere på dét, som det altid handler om: at fortælle den gode historie med en høj produktionsværdi,” siger Mikkel Gøtzsche Andersen.