To danske jurymedlemmer udpeget til Eurobest

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Ved det uofficielle EM i reklame er danske bureaufolk udpeget til at granske bidragene i hhv. Design og Outdoor & Radio.

Organisationen bag Cannes Lions – ”VM i reklame” – arrangerer også en EM-del; Eurobest, der er den største europæiske festival og award inden for kreativitet.

TV 2 er den danske Cannes Lions-repræsentant, og stationen samarbejder med Creative Circle om de danske bidrag til eventen, der afholdes 4.-6. december i Lissabon.

Nu er der sat navne på de danske jurymedlemmer til Eurobest:

  • Jurymedlem i kategorien ”Outdoor and Radio”: Katrine Jo Madsen. Senior kreativ hos UncleGrey, og med en baggrund fra bl.a. Hyper Island.  

”Jeg glæder mig utrolig meget til at bidrage med friske øjne på to ædle discipliner, der – måske især for Outdoors vedkommende – har udviklet sig betydeligt de seneste par år. Det bliver inspirerende og imponerende at se resultaterne af alle de mange timer, vi hver dag lægger i vores arbejde. Nu er det tid til at finde og fejre det bedste, siger Katrine Jo Madsen.

  • Jurymedlem i kategorien ”Design”: Robert Daniel Nagy. Designchef hos Halbye Kaag JWT og med designpriser ved bl.a. Creative Circle Awards, Clio Awards og senest en sølv løve i Design Lions i Cannes i sommer for bureauets arbejde på Sprite.

 ”Det glæder mig, at valget er faldet på én, der ikke arbejder i et klassisk designbureau, men som en del af et større hus med både digital- og kommunikationskompetencer. Det ser jeg som et signal om, at Eurobest netop ser fremad og fokuserer på idé-styret design, der fungerer som en rød tråd på tværs af medier og flader,” siger Robert Daniel Nagy.

Læs mere om Eurobest 2013 her.