Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Peter Dalgas og Nicolai Galal har haft gang i et app-projekt i LA. Nu vil de også levere kreativt arbejde.

Umiddelbart lignede det en helt ny karriere, da Peter Dalgas forlod Umwelt, hvor han var partner, og Nicolai Galal forlod Jim Dandy (tidl. Clan B) for at flytte til Los Angeles.

Det var nemlig realiseringen af app-projektet Atleto, som de primært brugte deres tid på. Det er en social sport app, der connecter hverdags-atleter, som mangler nogle at dyrke sport med.

Men nu er den kommet godt i gang, og det har givet dem tid til at vende lidt tilbage til rødderne.

Peter Dalgas og Nicolai Galal vil supplere arbejdet med Atleto med et strategisk og kreativ studio.

For dem betyder det en kreativ virksomhed, hvor igennem de udbyder deres erfaring og kompetencer inden for strategisk konceptudvikling, design samt film- og digital-produktion til bureauer og virksomheder i både USA og Danmark.

Det sker under navnet Something New.

”Vi har nogle ret gode kort på hånden. Vi kan servicere danske såvel som amerikanske kunder, der har brug for nogle selvstændigt arbejdende marketers med en proven track record, og som ikke mindst kan tage et projekt eller en kampagne fra A-Z. Og danske kunder har jo den lille ekstra fordel, at vi tager over på arbejdet, når Danmark sover,” siger Peter Dalgas, mens Nicolai Galal tilføjer:

”Når man bor og lever i et så kommunikationseksponeret område som LA og samtidig har arbejdet intensivt med lancering af digitale produkter i en så konkurrencepræget verden som den amerikanske tech-branche, så får man et vist niveau ind ad bagvejen, ligesom man får opbygget en international stil, som vi glæder os til at tilbyde til andre.”

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club