Trendsales i anderledes markedsføring: Co+ har skabt TV3-program

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

TV3 lancerer til efteråret programserien Trendsætterne, som er skabt sammen med Trendsales og Co+.

Den 10. september er der premiere på programserien Trendsætterne, hvor designere dyster om at skabe nye, cool outfits ud af second hand-tøj.

TV3-programmet er kommet til i et tæt samarbejde – ikke bare med modeportalen Trendsales – det er nemlig Co+, der har udviklet formatet.

”Vi blev bureau for Trendsales for et års tid siden. Vi gennemførte et marketingdifferentierings-projekt for dem og udviklede en række content-formater. På Trendsales’ egen kanal – til deres 700.000 brugere – er der ”Former vi forstår”, et format med 20 små film. Og vi pitchede ideen om Trendsætterne til TV3, der gerne ville bringe det, og til Strix, der gerne ville producere,” siger Gaute Høgh, direktør i Co+.

I programmerne skal syv designerspirer, ud fra Trendsales motto – Recreate fashion – dyste i forskellige designdiscipliner.

“Ideen med programmet er at sætte nyt fokus på second hand tøj, samt inspirere til hvordan man selv kan genskabe sin garderobe, uden at købe nyt. Vi synes konceptet er en fantastisk mulighed for at skabe interessant indhold sammen med eliten af den danske modescene og kreative designtalenter. ” siger Eva Kemp, underdirektør Trendsales.

Stil-ikon, stylist og blogger Pernille Teisbæk er valgt som vært for programmet – og TV3s programdirektør Kenneth Kristensen siger:

”Pernilles engagement i modebranchen gør hende til den perfekte vært i programmet, idet hun både har stort tv-tække og stor viden om det, designerne skal konkurrere i.”

Når alle nye outfits er skabt, præsenteres de på Trendsales.dk, hvor Trendsales’ brugere skal stemme på deres favoritdesign.

Disse afstemninger bruges i programmerne, idet vinderen går videre til næste afsnit med en fordel. Et dommerpanel afgør, hvilken designer der ryger ud i det enkelte afsnit.

Den designer, der bedst tænker kreativt og skaber flotte designs, vinder en rejse til Premiere Vision i Paris samt et internship hos Designers Remix, hvor vinderen i samarbejde med Charlotte Eskildsen skal udarbejde en capsule-collection af accessories til Designers Remixs FW16 kollektion, der vil blive præsenteret til Copenhagen Fashion Week i februar næste år.