TrygVesta opsiger kontrakten med &Co

Peter Engholm
25@mail.dk

Men der er ingen bureaukonkurrence i udsigt, og bureauet er ikke udelukket fra den kommende proces hos forsikringskoncernen.

Christian Bjerring, nordisk marktingdirektør i TrygVesta, bekræfter, at koncernen netop har opsagt kontrakten med &Co.

“Vi har haft et godt samarbejde med &Co, og de har løst stærke opgaver – ikke bare for os, men også for andre virksomheder. Men vi står over for nogle store udfordringer og spændende opgaver, og vil gern have muligheden for også at få nogle nye øjne indover,” siger Christian Bjerring.

Han oplyser, at kontrakten med &Co er opsagt for at stille TrygVesta frit i den kommende proces – en proces, der ikke som udgangspunkt omfatter en bureaukonkurrence:

“Vi skal ikke ud i en kreativ konkurrence, men vi skal ud med det samme og finde et lead bureau på nordisk plan,” siger Christian Bjerring.

Og det er ikke &Co?

“Intet er udelukket på forhånd, og der er ikke valgt noget bureau endnu. Den store opgave, vi står foran, er at finde et nyt kommunikationsunivers, som er stærkt på nordisk plan. Og i den forbindelse skal vi finde ud af, hvem vi skal arbejde sammen med,” siger Christian Bjerring.

&Co blev TrygVestas bureau for godt fire år siden, da man afløste buhl Unltd – et bureausamarbejde, der havde varet over 25 år.

Dengang blev bruddet med buhl begrundet med, at bureauet havde stået for en dansk model, der ikke skulle kopieres – og at man ønskede en klarere fælles nordisk position.

TrygVestas samarbejde med Sepia fortsætter uforandret, understreger Christian Bjerring.