TV3-chef skifter til community-bureau

FiG

Efter en rolle som kreativ chef i TV3 bliver den nye opgave at lede et dansk bureaus bureauaktiviteter i Sverige.

Fornylig kunne det fremstormende community-bureau Very annoncere, at stifter og ejer, Thomas Bjerg trådte et skridt tilbage for at overlade rollen som adm. dir. til den tidligere PHD-direktør, Morten Kristensen.

Nu følger så en oprustning med den ny direktør for bureauets svenske aktiviteter. Man har været på strandhugst hos TV3, hvor man har hentet Kasper Vilstrup til rollen som Verys svenske landechef.

Kasper Vilstrup kommer fra et job som kreativ chef hos TV3.

 Kasper Vilstrups rolle bliver både at drive Very’s forretning i Sverige, men også at medvirke til den samlede produktudvikling i bureauet. Very har tidligere skabt content til tv-produktioner, men satser nu endnu mere på at udvikle dette område end tidligere.

”Jeg har de sidste år arbejdet intensivt med at integrere community-tankegangen i tv-koncepter, og nu glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer til udvikle nye og innovative løsninger for Very’s kunder i Norden,” siger Kasper Vilstrup.

Senest har Very i Sverige stået for afviklingen af den svenske del af den internationale DJ-konkurrence Burn Studios Residency på Hamburger Börs 30. april i år. Den endelige finale i Burn Studios Residency kan følges på Facebook.com/BurnEnergy.

Very har udvidet kraftigt siden bureauet blev stiftet i 2006 og har nu 32 ansatte fordelt i Danmark, Norge og Sverige. På kundelisten finder man eksempelvis KiMs, Nescafé og Stimorol.