Uenighed får kontaktdirektør til at stoppe på Partners

Peter Engholm
25@mail.dk

Tina Ravn skabte – med Christian Nielsen – det særdeles veldrevne bureau, De Allierede. Så købte Partners bureauet, men det blev ikke en langvarig affære. Tina Ravn har sagt farvel.

Tina Ravn forlader om kort tid – den 1. september – Wibroe, Duckert & Partners efter mindre end et år på bureauet.

Bruddet skyldes manglende enighed om “bureauets fremtidige struktur og drift,” lyder forklaringen fra Tina Ravn til Huset Markedsføring.

Tina Ravn har været Client Service Director på Partners, efter at De Allierede – som hun stiftede sammen med Christian Nielsen – blev solgt til Partners.

Et kig på den nys udkomne Bureau-analyse 2014 viser med al ønskelig tydelighed, hvorfor De Allierede var så interessant for Partners: Et regulært guldæg af et veldrevet bureau.

De tre medarbejdere leverede i det, der blev bureauets sidste regnskabsår, den højeste bruttoavance pr. medarbejder blandt analysens 109 reklamebureauer. En bruttoavance på 7 mio. kr., svarende til 2,333 mio. kr. pr. medarbejder, og et overskud på 3,2 mio. kr.

De Allierede kom da også ind som en fornem nr. 3 på listen over de mest veldrevne bureauer herhjemme (med 15 ansatte eller derunder).

Bureaubiz udregner en BBPI, der bygger på en sammenregning af udviklingen i de seneste tre års bruttoavance og overskudsgrad. Der er med tredjepladsen tale om mere end bare et enkelt godt år for De Allierede, som dermed fik en smuk svanesang.

Tina Ravn kan endnu ikke sige noget om, hvad hun skal fremover. Hendes tidligere makker, Christian Nielsen, er fortsat Client Service Director hos Partners.