Umwelt er nyt bureau for 2000 ejendomme

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

DEAS er et af Danmarks største ejendomsselskaber, og Umwelt til at hjælpe med en repositionering.

Måske er virksomhederne ikke de bredest kendte og heller ikke dem, der nyder størst bevågenhyed i bureaubranchen. Men fakta er, at KMD er et af Danmarks største IT-selskaber og DEAS er et af Danmarks største selskaber for ejendomsforvaltning.

Og fællesnævneren er, at de begge har valgt at indlede samarbejde med Umwelt.

De er endda kommet i hus hos Umwelt næsten samtidig.

KMD fortalte vi om for et par uger siden, og nu følger så DEAS, hvor bureauet skal hjælpe med en repositionering.

”Umwelt skal over efteråret hjælpe med at udvikle den helt rigtige platform, der kan repositionere DEAS eksternt som den markedsleder inden for ejendomsadministration, vi reelt er,” siger Ann Dorthe Koch, der netop er blevet forfremmet til kommunikations- og marketingdirektør i DEAS. Hun fortsætter:

“Samtidig skal vi have gjort opmærksom på vores nyere forretningsområder på en intelligent måde og have gjort digitaliseringen af virksomheden fuldendt. Vi arbejder strategisk med kommunikation internt, men mangler at omverdenen får rigtigt øje på os. Vi har indtil nu manglet den strategiske og forretningsmæssige rådgivning.”

DEAS administrerer en ejendomsportefølje på cirka 2000 erhvervs- og boligejendomme, som hovedsagelig ejes af institutionelle investorer samt andre professionelle investorer – fx pensionskasser, investeringsfonde og ejendomsselskaber. DEAS hed tidligere Dan-ejendomme A/S, men valgte i september 2012 at skifte navn på baggrund af en række større strategiske begivenheder såsom opkøb og udvikling af nye forretningsområder.

”DEAS er en fuldblods BtB-kunde, som også har berøring med mange danskere, der er beboere i DEAS-servicerede ejendomme. DEAS’ ledelse har gennem de seneste år studeret på CBS med fokus på outside-in tankesættet. Mindsettet med udgangspunkt i omverdenen minder meget om Umwelts, og jeg tror derfor på et stærkt samarbejde med et fokus på integreret konceptudvikling,” siger adm. dir. Martin Michael Hansen.

Den nye kommunikationsplatform og de dertilhørende marketingelementer lanceres i starten af 2015.