Umwelt siger farvel til kreativ direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

For blot et halvt år siden sagde Umwelt goddag til en kreativ direktør nr. 2. Men kompetencer og kundernes efterspørgsel matchede alligevel ikke.

Bureauverdenen forekommer uforudsigelig, og måske derfor går det nogen gange hurtigt med beslutninger.

Det er blot et halvt år siden, at Umwelt oprustede med en kreativ direktør nr. 2 i skikkelse af Rasmus Laumann. Han skulle supplere partner og kreativ direktør Peter Dalgas.

Nu siger partnerne så farvel til hinanden igen.

“Vi har været glade for samarbejdet med Rasmus Laumann som har gjort en stor indsats for vores kunder på et højt niveau, men må indse at de opgaver vi pt varetager og som vi kommer til at arbejde med i fremtiden ikke matcher Rasmus spidskompetencer inden for ide- og designudvikling. Jeg ønsker Rasmus al mulig held og lykke i fremtiden,” siger adm. dir. Martin Michael Hansen.

I stedet genoptager Peter Dalgas den kreative ledelse, og der er på nuværende tidspunkt ikke besluttet, om man skal søge en erstatning for Rasmus Laumann, der i højere grad matcher de kompetencer, der efterspørges.

“Jeg har været rigtig glad for min tid på Umwelt med nogle søde kollegaer. Vi nåede at få lavet nogle rigtig gode ting sammen – det var det vigtigste for mig. Jeg vender stærkt tilbage,” sige Rasmus Laumann.