Valtech bag to nye sites for Nybolig

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Valtech udviklede Nyboligs første site for to år siden. Nu har bureauet udviklet yderligere to sites til koncernen.

For to år siden fik Nybolig en hjemmeside til deres privatboligmarked. Nu kommer også Nybolig Erhverv og Nybolig Landbrug på nettet.

Valtech stod for den første hjemmeside og står også bag Nyboligerhverv.dk og Nyboliglandbrug.dk.

”Vores ønske har været at skabe digitale løsninger, der er så intuitive og attraktive, at brugerne føler sig så godt serviceret online, at de søger al deres ejendomsrådgivning hos os frem for andre,” Kristian Ryom, der er erhvervsdirektør for Nybolig Erhverv. Han fortsætter:

”Med denne multisiteløsning fra Valtech har vi fået overført tydeligt værdiskabende funktionalitet, features og flow til hele Nybolig. Det har sparet os for nyudvikling, og synergien skaber flere leads og minimerer vores manuelle vedligehold. Frem for alt understøtter det mæglerne i deres arbejde.”

Nykredits hjemmeside til privatboligmarkedet har ifølge en pressemeddelelse øget bestilte salgsvurderinger med op til 50% og forventningen er at de to nye sites får samme stigning.

”I løsningerne til Nybolig Erhverv og Landbrug har vi som altid haft slutbrugernes behov for øje. De får tilbudt en lang række ydelser i et logisk flow, og den intuitive opbygning og anvendelighed bibeholder brugeren i Nybolig Erhvervs og Landbrugs egne universer. Den professionelle online service er med til at opbygge loyalitet og forstærker dermed Nyboligs forretning. Vores mål er altid at skabe værdi for både vores kunder og slutbrugeren,” siger Line Huusom, Account Director hos Valtech.

Foruden Nybolig.dk, Nyboligerhverv.dk og Nyboliglandbrug.dk har Valtech udviklet Estate.dk.