Valtech-direktør vender hjem

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det digitale bureau har knyttet to nye direktører til sig – heriblandt en, som for to år siden forlod bureauet for at teste andre bureauer af.

Ude godt – hjemme bedst. For to år siden lod Thomas Kruse Andersen sig friste af at skifte et job som salgsdirektør hos Valtech i USA ud med et job som vice president hos Vertic med ansvar for forretningsudvikling.

Det bekendtskab var dog ikke nogen succes. Et halvt år efter gik han så til Creuna som salgsdirektør.

Nu vender han så tilbage til Valtech som International Business Development Director. Det er en nyetableret rolle, hvor han, ud fra en fysisk placering på Valtech’s Paris-kontor, skal bearbejde og tiltrække Pharma-kunder på nye markeder som bl.a. Holland, Belgien, Frankrig og Schweiz.

Samtidig har Valtech ansat David Burrow som ny Pharma Business director. Han kommer fra et job som adm. dir. i BrandZoo Digital.

Som Pharma Business Director får David Burrow ansvaret for salg og forretningsudvikling af Valtech Pharma, der i dag udgør ca. 35 konsulenter alene i Danmark og ca. 70 konsulenter på Valtechs søsterkontorer i Stockholm, London, New York, Madrid og Kharkow.

”Efter lang tids søgen har vi endelig fundet den helt rigtige profil til stillingen som vores nye Pharma Business Director. Vi er utrolig glade for at have fået David ombord, da han udover at bidrage med mere end 17 års erfaring som leder og som konsulent for en lang række store, globale medicinalvirksomheder, også matcher vores kultur, værdier og ledelsesmæssige principper perfekt,” siger Kenneth Miepe, Director of People and Culture, Valtech.